Tekstschrijver

Renée is naast journalist ook tekstschrijver. Dit werk doet ze samen met haar vriend Emiel van Dongen. Waar ter wereld de twee ook zitten: voor hun Nederlandse klanten zijn ze altijd bereikbaar.

Met hun jarenlange ervaring in de journalistiek weten Emiel en Renée hoe ze een verhaal moeten vertellen én verkopen. Die verhalen schrijven ze op in de vorm van blogposts, landingspagina’s, social media-content of wat voor tekstsoort dan ook. Door hun brede ervaring denken de tekstschrijvers ook na en mee over zaken als contentstrategie, SEO, (web)design, technische uitvoering en user experience.

Renée en Emiel werken als ‘digitale nomaden’ locatie-onafhankelijk vanuit het buitenland. Dat vraagt veel aanpassingsvermogen, flexibiliteit en creativiteit, wat dan ook kenmerkend is voor hun werkwijze. Ze zijn gewend aan uitdagingen en passen zich snel aan. Bovendien zijn ze nooit te beroerd om voor dag en dauw op te staan voor een Skype-meeting, mocht het tijdsverschil daarom vragen.

Renée en Emiel werk(t)en voor multinationals, startups en kleine bedrijven, waaronder webshop bol.com, telecomprovider Simyo, klantonderzoeker Customeyes, digital agency Dept en verschillende advocatenkantoren. Juist die mix houdt hen scherp. Check Renées portfolio hieronder.

renee-in-myanmar-klein
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt